De ce aceastǎ carte nu se aflǎ pe lista lecturilor obligatorii? De ce nu e prima carte ce ni se recomandǎ spre a fi cititǎ? Aşa ar fi bine!”
PAM GROUT, autor a 17 carti, printre care E-Squared, bestseller „New York Times”

Cat de mult ne iubim pe noi insine? Nu este vorba despre narcisismul de tipul: „Nu-i asa ca sunt grozav?”, ci despre stima de sine care ne da puterea sa infruntǎm mai usor viata. Acel gen de iubire care naste increderea in sine si care ne inspira sa facem alegerile potrivite pentru propriul destin.

Atunci cand omul de stiinta David Hamilton si-a dat seama ca lipsa iubirii de sine il sabota pur si simplu, s-a gandit la un proiect in care „cobaiul” era propria persoanǎ. Timp de un an de zile, David a analizat cele mai recente studii in chimia creierului, in neurostiinte, precum si tehnici de psihoterapie si dezvoltare personala. El si-a dat seama ca iubirea de sine tinea si de biologic, dar si de psihologic, afirmand ca stima de sine se gaseste chiar in genele noastre, doar ca noi nu mai suntem obisnuiti cu ea. Impulsul biologic este acela de a cauta sa relationam cu semenii, ceea ce ne determinǎ, adeseori, sǎ incercǎm sǎ fim altcineva decat suntem in realitate, pentru a castiga iubirea celorlalti.

Intrucat creierul nostru poate fi reprogramat, David a conceput 27 de exercitii eficiente pe care le-a testat pe el insusi si pe care le prezinta în aceasta carte. Ele vǎ vor fi utile pentru:

● Cresterea nivelului respectului de sine
● Conectarea cu sinele autentic
● Atingerea pragului de fericire si al starii de bine
● Stabilirea unor conexiuni cu cei din jur, mai solide si autentice

Dr. DAVID HAMILTON a lucrat timp de patru ani in industria farmaceutica. In prezent, este un autor de succes, calatoreste mult pentru a sustine workshopuri menite sa-i ajute pe oameni sa inteleaga mai bine puterea mintii asupra corpului. (mai mult)

 

Citeste si ELIMINA STRESUL!

Cabinet psihoterapie integrativa Bucuresti

I Love Me. Calea spre iubirea de sinehttps://www.cabinetpsihoterapieintegrativa.ro/wp-content/uploads/2016/08/I-Heart-Me-Calea-Spre-Iubirea-de-Sine-26.04.2016-MARE.jpghttps://www.cabinetpsihoterapieintegrativa.ro/wp-content/uploads/2016/08/I-Heart-Me-Calea-Spre-Iubirea-de-Sine-26.04.2016-MARE-150x150.jpg Alexandru Oros Carti psihoterapie
De ce aceastǎ carte nu se aflǎ pe lista lecturilor obligatorii? De ce nu e prima carte ce ni se recomandǎ spre a fi cititǎ? Aşa ar fi bine!” PAM GROUT, autor a 17 carti, printre care E-Squared, bestseller „New York Times” Cat de mult ne iubim pe noi insine? Nu...
De ce aceastǎ carte nu se aflǎ pe lista lecturilor obligatorii? De ce nu e prima carte ce ni se recomandǎ spre a fi cititǎ? Aşa ar fi bine!” PAM GROUT, autor a 17 carti, printre care E-Squared, bestseller „New York Times” Cat de mult ne iubim pe noi insine? Nu este vorba despre narcisismul de tipul: „Nu-i asa ca sunt grozav?”, ci despre stima de sine care ne da puterea sa infruntǎm mai usor viata. Acel gen de iubire care naste increderea in sine si care ne inspira sa facem alegerile potrivite pentru propriul destin. Atunci cand omul de stiinta David Hamilton si-a dat seama ca lipsa iubirii de sine il sabota pur si simplu, s-a gandit la un proiect in care „cobaiul” era propria persoanǎ. Timp de un an de zile, David a analizat cele mai recente studii in chimia creierului, in neurostiinte, precum si tehnici de psihoterapie si dezvoltare personala. El si-a dat seama ca iubirea de sine tinea si de biologic, dar si de psihologic, afirmand ca stima de sine se gaseste chiar in genele noastre, doar ca noi nu mai suntem obisnuiti cu ea. Impulsul biologic este acela de a cauta sa relationam cu semenii, ceea ce ne determinǎ, adeseori, sǎ incercǎm sǎ fim altcineva decat suntem in realitate, pentru a castiga iubirea celorlalti. Intrucat creierul nostru poate fi reprogramat, David a conceput 27 de exercitii eficiente pe care le-a testat pe el insusi si pe care le prezinta în aceasta carte. Ele vǎ vor fi utile pentru: ● Cresterea nivelului respectului de sine ● Conectarea cu sinele autentic ● Atingerea pragului de fericire si al starii de bine ● Stabilirea unor conexiuni cu cei din jur, mai solide si autentice Dr. DAVID HAMILTON a lucrat timp de patru ani in industria farmaceutica. In prezent, este un autor de succes, calatoreste mult pentru a sustine workshopuri menite sa-i ajute pe oameni sa inteleaga mai bine puterea mintii asupra corpului. (mai mult)   Citeste si<a href="https://www.cabinetpsihoterapieintegrativa.ro/elimina-stresul/"> ELIMINA STRESUL!</a> Cabinet psihoterapie integrativa Bucuresti