Accesand serviciile cabinetului veti beneficia de evaluare psihologica efectuata cu teste licentiate, utilizate atat in Uniunea Europeana, cat si in SUA.

Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2

mmpi2

Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2 este cel mai cunoscut și utilizat instrument de diagnoză și evaluare a personalității și psihopatologiei adulților.

Acesta furnizează o imagine fin detaliată asupra patternurilor majore legate de tulburările psihologice și de personalitate.

Completarea sa durează de la 60 la 90 de minute.

Millon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III

testmcmi

Millon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III) este un instrument psihometric menit sa ofere informatii referitoare la psihopatologie.

Inventarul MCMI-III este destinat adultilor si necesita un nivel de întelegere a cuvântului scris corespunzator clasei a opta.

Este dezvoltat si standardizat pe populatia clinica (de exemplu, pacienti cu tulburari psihiatrice existente).

Evaluare psihologica cu

State-Trait Anxiety Inventory (Form Y)

stai

State-Trait Anxiety Inventory (Form Y) este versiunea îmbunătățită a inventarului STAI, Forma X, considerat de mulți a fi unul dintre cele mai reușite instrumente psihometrice pentru evaluarea anxietății.

Evaluare psihologica cu

Mini-Mental State Examination, Second Edition

mmse

Mini-Mental State Examination, Second Edition este un examen clinic standardizat de evaluare a deteriorării cognitive, fiind considerat unul dintre cele mai populare și de încredere instrumente de acest gen.

Evaluare psihologica cu NEO-FFI 

neoffi

NEO-FFI este forma scurta a NEO PI-R, care este  cel mai utilizat chestionar de personalitate in psihologia moderna.

NEO PI-R este atat de consacrat incat el este considerat a fi standardul pentru ceea ce se numeste “modelul canonic al Big Five”, in intreaga lume.

NEO-FFI este un instrument mult mai concis de masurare a personalitatii normale, utilizabil pentru adolescenti si adulti.

Cabinet psihoterapie integrativa Bucuresti